انتخاب صفحه

امروزه ۱.۳ میلیارد رأس گاو ، ۱.۲ میلیارد رأس گوسفند و ۱ میلیارد رأس بز در سراسر جهان وجود دارد. اگرچه تقاضای جهانی برای گوشت در کشورهای مختلف با نرخ های مختلف متفاوت است ، اما به طور مداوم در حال افزایش است. و مهمترین قسمتهای صنعت گوشت کشتارگاه ها و کارخانه های فرآوری گوشت است.

سردخانه هایی که برای نگهداری گوشت و مرغ استفاده می شود از نوع زیر صفر هستند و همانطور که از نامشان پیداست برای نگهداری مرغ و گوشت منجد شده به صورت یخ زده استفاده می شود، باکتریهای مضر از لحظه کشتارحیوانات در گوشت خام شروع به رشد می کنند و ذخیره سازی را به یک فرآیند حساس به زمان تبدیل می کنند. اگر می خواهید طول عمر گوشت خود را طولانی تر کنید ، بسیار مهم است که روش های صحیح ذخیره سازی ایمن را دنبال کنید. از این جهت از سردخانه گوشت که نوعی سردخانه صعتی است، استفاده می شود.

  • سیستم های پادک
  • تجهیزات کشتارگاه و سیستم های پیشرفته پردازش گوشت
  • سیستم های خنک کننده ، انجماد شوک و مواد غذایی منجمد
  • تجهیزات اضافی مانند کابین کج ، و سیستم های خشک کردن خون
  • سخت افزار در زمینه بهداشت و نور در گیاه
  • پوشش بهداشتی و جداسازی کف ، دیوار و سقف
  • زیرسازی ، روبنا ، ساختمانهای فلزی و بتونی ، برق ، جاده و انواع کارهای ساختمانی

دمای سردخانه گوشت چگونه می باشد؟

دمای این نوع سردخانه ها زیر صفر درجه سانتیگراد بوده و دمای معمول آن ۱۸- درجه سانتیگراد می باشد.

گوشت و مرغ و ماهی و مواد غذایی هایی که نیاز دارند به صورت یخ زده نگهداری شوند در این نوع سردخانه ها نگه داری می شود.

دمای نگهداری گوشت در سردخانه

نوع گوشتدمای نگه داری در سردخانه زیر صفردمای نگه داری در سردخانه بالای صفررطوبت در سردخانه زیر صفررطوبت در سردخانه بالای صفرمدت نگه داری به روز در حالت منجمدمدت نگه داری به روز در حالت بالای صفر
لاشه گاو و گامیش۱۸-صفر الی ۷ درجه۹۰-۹۵۸۸-۹۲۳۶۰۵ روز
گوشت گاومیش یا گاو قطعه شده۱۸-صفر الی ۴ درجه۹۰-۹۵۸۸-۹۲۳۶۰۵ الی ۱۰ روز
لاشه درسته گوسفند و بز۱۸-صفر الی ۷ درجه۹۰-۹۵۸۵-۹۵۲۷۰۳ روز
گوشت گوسفند و بز قطعه شده۱۸-صفر الی ۴ درجه۹۰-۹۵۸۵-۹۵۲۷۰۵ الی ۷ روز
لاشه درسته مرغان خانگی۱۸-صفر الی ۴ درجه۸۵-۹۰۸۵-۹۰۳۶۰۲ الی ۷ روز
گوشت مرغ قطعه شده۱۸-صفر الی ۴ درجه۸۵-۹۰۸۵-۹۰۲۷۰۳ روز

سرد خانه گوشت به چه صورت دسته بندی می شود؟

به دو بخش سردخانه بالای صفر و سردخانه زیرصفر، از نظر دمای برودت تولیدی تقسیم‌بندی می شود.
اگر بخواهیم که گوشت قرمز برای مدت زمان طولانی تری نگهداری کنیم از سردخانه گوشت قرمز بالای صفر نمی توانیم استفاده کنیم بلکه بایستی از سردخانه زیر صفر استفاده کنیم اما اگه مدت زمان کوتاه تری را برای نگهداری گوشت قرمز مورد نظر قرار دهیم می توانیم از سردخانه گوشت بالای صفر استفاده نماییم.
گوشت قرمز به دو صورت سرد شده و منجمد قابل نگه داری است.
در زمان منجمد کردن گوشت باید دقت نمود که فرایند سردسازی باید به صورت سریع و به موقع انجام بگیرد.

چگونگی گارانتی محصولات برودتی؟

تمامی محصولات دارای ۱۸ ماه گارانتی و ۵ سال خدمات پس از فروش می باشد که با بهترین کیفیت و کمترین قیمت در اختیار شما قرار می‌گیرد.

چگونه می توان محصول خود را تحویل گرفت؟

شما مشتریان عزیز می توانید با مراجعه به سایت صنایع برودتی اونیور با شماره هایی که روی سایت درج شده است تماس بگیرید و با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید و همچنین شما می توانید به طور حضوری و غیرحضوری سفارش خود را ثبت کنید و خرید خود را انجام دهید.

Call Now Button
Translate »
WeCreativez WhatsApp Support
کارشناسان فروش ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند. از ما چیزی بپرسید!
👋 سلام ، چگونه می توانم کمک کنم؟