آموزش درست کردن فالوده در خانه

09128007182 کارشناس فروش خانم نصری
آموزش درست کردن فالوده در خانه

در این مقاله قصد داریم به طرز تهیه ی فالوده شیرازی این دسر خوشمزه و خنک در خانه بپردازیم برای آموزش فالوده ادامه مطلب را از دست ندهید و با سایت شرکت اونیور همراه باشید...

اونیور
اونیور

فالوده شیرازی یکی از کلاسیک ترین و محبوب ترین دسرهای ایرانی است که همه مردم ایران آن را دوست دارند. از آ؛نجایی که این دسر اولین دسر منجمد ساخته شده در شیراز درست شده است. به همین دلیل به نام فالوده شیرازی شناخته می شود. فالوده از رشته برنج نیمه منجمد با طعم ترش و شیرین تشکیل شده است که با نت های گلی گلاب مشخص می شود. این یک بافت منحصر به فرد دارد که به طور جادویی روی زبان شما حل می شود پس از پیروی از دستور پخت فالوده ما، دسر استثنایی خود را برای روزهای گرم تابستان پیدا خواهید کرد! آن را با آبلیموی تازه امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید. اغلب مردم فالوده را با زعفران ایرانی و بستنی پسته ای سرو می کنند و این دو ترکیب بسیار خوبی را ایجاد می کنند. اما فالوده به خودی خود یک دسر عالی محسوب می شود. بنابراین با سایت صنایع برودتی اونیور همراه باشید تا طرز تهیه ی فالوده شیرازی در خانه را یاد بگیرید.

آموزش فالوده شیرازی خانگی

طرز تهیه فالوده شیرازی

رشته فالوده 50 گرم
شکر 150 گرم
گلاب 2 قاشق غذاخوری
آب 3 فنجان
آب لیموترش  به مقدار لازم
قاچ های لیمو برای تزئین 1 عدد
پسته خلال شده برای تزئین  به مقدار لازم
شربت آلبالو یا مربای آلبالو  به مقدار لازم

طرز تهیه فالوده با رشته آماده

طرز تهیه فالوده

  • ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه متوسط ​​مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بپزد. سپس حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود.
  • حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و گلاب را به مخلوط اضافه کنید. آن را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه بدون درب در فریزر قرار دهید.
  • در این زمان رشته برنج را بر اساس جهت بسته بندی آنها بپزید. باید حدود 5 دقیقه آنها را در آب جوش خیس کنید و بعد رشته ها آماده هستند.
  • رشته ها ها را صاف کرده و با آب سرد بشویید. سپس بگذارید در صافی خشک شوند. بعد از چند دقیقه نودل ها را به اندازه دلخواه برش دهید.
  • رشته های برش خورده را با شربت مخلوط کرده و دوباره بدون درب به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید.
  • بعد از یک ساعت مخلوط را از فریزر خارج کرده و قسمت های یخ زده را بتراشید تا کاملا مخلوط شوند.
  • دوباره مخلوط را به مدت یک ساعت دیگر در فریزر قرار دهید.
  • بعد از این مدت آن را از فریزر خارج کرده و یک بار دیگر مخلوط را هم بزنید تا نیمه یخ زده و راحت خورده شود. حالا فالوده خوشمزه ما آماده است!
  • برای سرو فالوده شیرازی آن را در ظرف های سرو بریزید. بر اساس ذائقه خود می توانید آن را همراه با آبلیمو یا شربت آلبالو سرو کنید. من عاشق فالوده با مقدار زیادی آبلیمو هستم. طعم بهشت ​​می دهد! فالوده خود را با خلال پسته، آلبالو و لیمو ترش تزیین کنید.
  • فراموش نکنید که این دستور را درست کنید و آن را با ما به اشتراک بگذارید. اگر شما هم در مورد دستور غذای فالوده سوالی دارید، دریغ نکنید.

آموزش فالوده شیرازی در خانه


  • فالوده از چه ساخته شده است؟

    فالوده از رشته برنج ترکیب شده با شکر حل شده و گلاب درست می شود.

  • فالوده را چه مدت نگهداری کنیم؟

    فالوده را می‌توانید تا ۲ ماه در ظرف دربسته در فریزر نگهداری کنید. برای سرو ابتدا آن را چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

  • رشته های فالوده را کجا تهیه کنیم؟

    در تمامی بازار ها می توانید رشته فالوده شیرازی را خریداری کنید.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید