امروزه یکی از رایج ترین روشهای نگهداری مواد غذایی برای طولانی مدت استفاده از سردخانه صنعتی می باشد صنایع برودتی اونیور تولید کننده انواع سردخانه های صنعتی به صورت ثابت و متحرک و در مدل های زیر صفر و بالای صفر میباشد استفاده از سردخانه میوه باعث افزایش طول عمر و کیفیت و تازگی میوه می شود امروزه بسیاری از کشاورزان با گسترش سردخانه ها بسیاری از میوه ها را در سردخانه صنعتی نگهداری کرده تا در فصل هایی که خارج از تولید است میوه را در بازار عرضه کنند همچنین این امر سود بیشتری برای کشاورزان باغ داران می باشداین سردخانه را می توان به صورت سردخانه زیر صفر و بالای صفر و همینطور سردخانه ثابت و متحرک به سفارش مشتری تولید نمود
بعضی از میوه ها دارای اطلاعات نگهداری گستردهای جهت نگهداری و جلوگیری از خراب شدن آنها میباشند، از جمله مقادیری از دما و رطوبت لازم برای نگهداری آنها باید به گونهای در نظر گرفته شود که خواص ظاهری و طعم میوه و شیمیایی آن دچار آسیب نشود.
برای نگهداری طولانی مدت میوه ها و سبزیجات از سردخانه های بالای صفر استفاده می گردد، بیشتر میوه ها و سبزیجات در شرایط سردخانه زیر صفر کیفیت خود را از دست میدهند و ظاهر نامناسبی پیدا میکنند همچنین به منظور افزایش طول عمر بایستی مواد غذایی را در پایین ترین دمای ممکن نگهداری نمود تا از رشد و تکثیر میکروب ها جلوگیری شود در نگهداری میوه و سبزیجات باید محصول در شرایط نگهداری با کیفیت قرار گیرد تا از نظر بو و طعم و ویتامین آسیب نبیند.
نحوه چیدمان محصولات در سردخانه میوه بسیار حائز اهمیت است، زیرا باید به گونهای باشد تا تهویه هوای مناسب در بین طبقات آن صورت گیرد. نگهداری سبزیجات در برقراری ثبات در عرضه بازار و افزایش سودآوری برای کشاورزان و جلوگیری از تلفات محصولات می شود در صورتی که برخی شرایط نگهداری مواد غذایی برقرار باشد نگهداری برخی سبزیجات در سردخانه تا ۶ ماه امکان پذیر است. این شرایط به شرح زیر میباشد:
- محصول باید در دمای پایین قرار بگیرد تا باکتری و میکروب قادر به فعالیت نباشد، به عنوان مثال اگر کرفس در دمای بالای یک درجه نگهداری شود میگندد.
- محصول یخ نزند زیرا در این صورت تازگی و طراوت محصول از بین میرود.
- باید رطوبت مطلوب برای نگهداری سبزی حفظ شود تا از چروکیدگی و خشک شدن آن جلوگیری شود.
- تماس سبزیجات با اکسیژن کمتر شود تا واکنش های ناشی از تنفس گیاه به حداقل برسد.
- دمای نگهداری سبزیجات باید به درستی انتخاب شود تا برای طولانی مدت ماندگار شود، به عنوان مثال پیاز در دمای بالای صفر جوانه میزند و سیب زمینی در دمای کمتر از ۴ درجه شیرین میشود و فلفل و لوبیا در دمای حدود ۳ حفره تولید میکند.
خرید سردخانه میوه
جدول و شرایط نگهداری میوه سردخانه میوه
دما و رطوبت سردخانه میوه | |||||
شماره | فراورده | دمای نگهداری(°C) | رطوبت نسبی(%) | مدت نگهداری(روز) | ملاحظات |
۱ | آلبالو | ۰ تا ۱ | ۹۵-۹۰ | ۷ | |
۲ | آلو و آلو سیاه و شابلون | -۱ تا ۰ | ۹۰-۸۰ | ۳۵-۷ | بستگی به زیر رقم دارد |
۳ | انار | ۳ تا ۵ | ۹۰-۹۵ | ۹۰-۴۵ | بستگی به زیر رقم دارد |
۴ | انبه | ۷ تا ۱۴۱۳ | ۹۰۹۰ | ۴۹-۲۸۴۹-۲۸ | بستگی به زیر رقم دارد |
۵ | انجیر | -۱ تا ۰ | ۹۰ | ۱۴-۷ | |
۶ | انگور | -۱ تا ۰ | ۹۵-۹۰ | ۱۸۰-۲۸ | تیمار با SO۲ |
۷ | آناناس | ۱۳-۸ | ۹۰-۸۵ | ۴۲-۲۸ | |
۸ | آووکادو | ۵-۱۲۷-۱۲ | ۸۵-۹۰ | ۱۴-۴۲۶۰ | بستگی به زیر رقم داردرسیده است |
۹ | به | -۰.۵ تا ۰ | ۹۰ | ۶۰-۹۰ | مشکل قارچی دارد |
۱۰ | پاپایا | ۱۲ | ۸۵-۹۰ | ۷-۲۱ | با آب داغ (۴۵°C) به مدت ۲۰ دقیقه تیمار شود |
۱۱ | پرتقالپزتقال خونی | ۵-۷۴-۷ | ۸۵-۹۰۹۰-۹۵ | ۴۵-۸۰۲۰-۵۵ | |
۱۲ | توت فرنگی | ۰ تا ۲ | ۸۵-۹۰ | ۳ – ۶ | پیش سرد کردن مهم است |
۱۳ | خربزه | ۲-۵۵-۷ | ۹۵۹۰ | ۱۴۱۴-۲۱ | پیش سرد کردن مهم است |
۱۴ | خرما (تازه) | ۰ | ۸۵ | ۳۰-۶۰ | |
۱۵ | خرمالو | -۱ | ۹۰ | ۷۵ | |
۱۶ | زردآلو | -۰.۵ تا ۰ | ۹۰-۹۵ | ۷-۲۱ | |
۱۷ | سیب:-لبنانی زرد-لبنانی قرمز | ۱- تا ۴ | ۹۰-۹۵۹۰-۹۵ | ۲۴۰-۳۶۵۲۱۰-۳۶۵ | |
۱۸ | کیوی | -۰.۵ | ۹۰-۹۵ | ۹۰-۱۲۰ | به اتیلن و پوسیدگی خیلی حساس است |
۱۹ | گلابی:-کنفرانس-بارتلت(ویلیامز)-شاه میوهگلابی چینی | 0 تا ۱-۱ تا ۰-۱ تا ۱۱ | 909085-9090-95 | 120-1809060150-180 | |
۲۰ | گریپ فروت | ۱۰ | ۸۰-۹۰ | ۴۲-۱۱۲ | به پیتینگ خیلی حساس است |
۲۱ | گیلاس | ۰ تا ۱ | ۸۵-۹۰ | ۱۴ | |
۲۲ | لیمو:-سبز-رنگ یافته | ۱۳-۱۴۱۲۵-۶ | ۸۵-۹۰۸۵-۹۰۹۰ | ۱۲۰-۱۸۰۳۰-۱۲۰۲۱-۴۲ | به پیتینگ حساس استبه اتیلن حساس است |
۲۳ | نارنگی-فراورده شمال کشور-فراورده جنوب کشوریافا | 4 تا ۷۵ تا ۷۸ تا ۱۰ | 85-90 | 60-7530-4550–80 | |
۲۴ | نارنگی مازنداران | ۵ | ۸۵-۹۰ | ۳۰-۴۲ | بستگی به زیر رقم دارد |
۲۵ | موز | ۱۳-۱۵.۵ | ۸۵-۹۰ | ۲۸ | |
۲۶ | موز سبز | ۱۳-۱۴ | ۹۰-۹۵ | ۱۰۰ | |
۲۷ | هلو | -۰.۵ تا ۰ | ۹۰ | ۱۴-۲۱ | به آسیب سرما حساس است |
۲۸ | هندوانه | ۱۲-۱۷ | ۸۵ | ۱۴-۲۱ | |
۲۹ | توت سیاه و توت قرمز | ۰.۵- تا ۰ | ۹۰-۹۵ | ۲-۳ | |
۳۰ | نارگیل | ۰-۱.۵ | ۸۰-۸۵ | ۳۰-۶۰ | |
۳۱ | زغال اخته | ۲-۴ | ۹۰-۹۵ | ۶۰۰ | |
۳۲ | کامکوات | ۴ | ۹۰-۹۵ | ۱۴-۳۰ | |
۳۳ | گلابی جنگلی | ۰ | ۹۰ | ۲۱ | |
۳۴ | شلیل و شبرنگ | ۰.۵- تا ۰ | ۹۰-۹۵ | ۱۴-۲۰ |
چگونه میتوان این محصول خود را سفارش دهید؟
شما می توانید به شماره هایی که داخل سایت درج شده از تماس بگیرید و با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید و سفارش خود را ثبت نمایید و همچنین می توانید سفارش خود را به طور حضوری و غیر حضوری خرید نمایید. کارشناسان فروش ما شما را در جهت خریدری سردخانه میوه، سردخانه میوه وسبزیجات، سردخانه میوه و تره بار، سردخانه بالای صفر، سردخانه میوه طلایی راهنمایی کرده و همچنین سردخانه میوه اصفهان وشهر های دیگر نظیر قم، تهران، کرج، شهریار، تبریز وارومیه با استفاده از بهترین باربری ها ارسال می شود.
قیمت سردخانه میوه و سبزیجات چگونه است؟
قیمت این دستگاه طبق سفارشی که مشتری می دهد مشخص می شود. سردخانه های میوه دارای قیمت های ثابت و مشخصی نیستند و این قیمت ها بستگی به نوع طراحی و قطعات به کار رفته ، ابعاد و سیستم برودتی سردخانه ، قیمت نهایی آن به هنگام سفارش مشخص می شود. همچنین مدت زمان گارانتی و خدمات پس از فروش هم روی این قیمت ها تاثیر می گذارند.
دمای سردخانه میوه
پیش سرد کردن، اولین مرحله برای سرد کردن محصولات است وقتی که محصول به دمای بالاتری (معمولاً دمای محیط) وارد می شود و باید تا حد امکان سریع تا دمای نگهداری خنک شود.محصول پس از رسیدن به آن دما از آن خارج می شود. جابجایی محصول در طول زمان خنک شدن تأثیر عمیقی بر کیفیت و عمر نهایی محصول دارد. دامنه دمایی بسته به نوع محصولی که برای نگهداری انتخاب می کنید متفاوت است. به طور کلی سردخانه ها به دو صورت زیر صفر و بالای صفر ساخته می شود و برای نگهداری میوه و سبزیجات به صورت یخ زده از سردخانه زیر صفر و برای نگهداری میوه و سبزیجات از سردخانه بالا صفر استفاده می شود.
مشخصات فنی سردخانه میوه
- عایق بندی سردخانه میوه به صورت تزریقی و با پیش آماده سازی یه صورت بتن ریزی اولیه انجام میگیرد.
- سیستم تهویه داخلی با ثبات برای جلوگیری از نوسانات دمایی
- جنس بدنه از نوع ساندویچ پنل
- کمپرسور و کندانسور از نوع اسکرال و اسکرو با قابلیت فشرده سازی گاز
- اواپراتور چهار بخشی شامل یونیت کندانسور و اواپراتور
سردخانه اتمسفر میوه
سردخانه کنترل اتمسفر فرآیندی است که در آن مواود فاسد شدنی مانند میوه ها، سبزیجات، گل های بریده شده از شاخه و دانه ها، آجیل و مواد اولیه تحت شرایط محیطی تعریف شده ذخیره می شوند تا دوره نگهداری محصولات پس از برداشت افزایش یابد. اﯾﻦ ﺳﺮدﺧﺎﻧﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﯾﮏ ﻣﺤﻔﻈﻪ ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ ﺳﺎﻣﺎﻧﻪ ﺑﺮودﺗﯽ (۵ – ۰ درﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽﮔﺮاد) ﺑﺎ اﻣﮑﺎن ﺗﺰرﯾﻖ و ﮐﻨﺘﺮل ﻏﻠﻈﺖ ﮔﺎزﻫﺎی N2 ، O2 و CO2 به ﺻﻮرت ﺧﻮدﮐﺎر اﺳﺖ. از ﮔﺎز N2 به ﻋﻨﻮان ﭘﺮﮐﻨﻨﺪه اﺳﺘﻔﺎده ﺷﺪه و ﺑﺎ اﻧﺘﺨﺎب ﻏﻠﻈﺖ ﻫﺎی CO2 و O2 ، غلظت گاز N2 ﺗﺎ رﺳﯿﺪن ﺑﻪ ﻓﺸﺎر اﺗﻤﺴﻔﺮ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﺮدد.
درآمد سردخانه میوه
سردخانه صنعتی میوه گارانتی دارد؟
تمامی محصولات صنایع برودتی اونیور دارای ۲۴ ماه گارانتی و ۵ سال خدمات پس از فروش می باشد.
سوالات متداول
قیمت سردخانه میوه چگونه محاسبه می شود؟
قیمت سردخانه میوه بسته به دامنه دمایی سردخانه و جنس بدنه و متراژ آن متفاوت است.
سردخانه میوه اتمسفر چیست؟
سردخانه اتمسفر نوع جدیدی از سردخانه های صنعتی می باشد که با تنظیم گاز درون کابین میزان نگهداری محصول را افزایش می دهد.
سردخانه میوه در چه مدل هایی تولید می شود؟
این محصول در سه مدل کانکسی، اتاقک و صنعتی تولید می شود که دارای سه نوع بالای صفر و زیر صفر، دو مداره و سردخانه اتمسفر می باشد.