باکتریهای مضر از لحظه کشتارحیوانات در گوشت خام شروع به رشد می کنند و ذخیره سازی را به یک فرآیند حساس به زمان تبدیل می کنند. اگر می خواهید طول عمر گوشت خود را طولانی تر کنید ، بسیار مهم است که روش های صحیح ذخیره سازی ایمن را دنبال کنید. از این جهت از سردخانه گوشت که نوعی سردخانه صعتی است، استفاده می شود، اگرچه تقاضای جهانی برای گوشت در کشورهای مختلف با نرخ های مختلف متفاوت است ، اما به طور مداوم در حال افزایش است. و مهمترین قسمتهای صنعت گوشت کشتارگاه ها و کارخانه های فرآوری گوشت است. این سردخانه را می توان به صورت سردخانه زیر صفر و بالای صفر و همینطور سردخانه ثابت و متحرک به سفارش مشتری تولید نمود
- سیستم های پادک
- تجهیزات کشتارگاه و سیستم های پیشرفته پردازش گوشت
- سیستم های خنک کننده، انجماد شوک و مواد غذایی منجمد
- تجهیزات اضافی مانند کابین کج، و سیستم های خشک کردن خون
- سخت افزار در زمینه بهداشت و نور در گیاه
- پوشش بهداشتی و جداسازی کف ، دیوار و سقف
- زیرسازی ، روبنا ، ساختمانهای فلزی و بتونی ، برق، جاده و انواع کارهای ساختمانی
دمای سردخانه گوشت چگونه می باشد؟
دمای این نوع سردخانه صنعتی ها زیر صفر درجه سانتیگراد بوده و دمای معمول آن ۱۸- درجه سانتیگراد می باشد.
گوشت و مرغ و ماهی و مواد غذایی هایی که نیاز دارند به صورت یخ زده نگهداری شوند در این نوع سردخانه ها نگه داری می شود.
دمای سردخانه گوشت چگونه می باشد؟
دمای این نوع سردخانه ها زیر صفر درجه سانتیگراد بوده و دمای معمول آن ۱۸- درجه سانتیگراد می باشد.
گوشت و مرغ و ماهی و مواد غذایی هایی که نیاز دارند به صورت یخ زده نگهداری شوند در این نوع سردخانه ها نگه داری می شود.
سردخانه مرغ
دمای نگهداری گوشت در سردخانه
نوع گوشت | دمای نگه داری در سردخانه زیر صفر | دمای نگه داری در سردخانه بالای صفر | رطوبت در سردخانه زیر صفر | رطوبت در سردخانه بالای صفر | مدت نگه داری به روز در حالت منجمد | مدت نگه داری به روز در حالت بالای صفر |
لاشه گاو و گامیش | ۱۸- | صفر الی ۷ درجه | ۹۰-۹۵ | ۸۸-۹۲ | ۳۶۰ | ۵ روز |
گوشت گاومیش یا گاو قطعه شده | ۱۸- | صفر الی ۴ درجه | ۹۰-۹۵ | ۸۸-۹۲ | ۳۶۰ | ۵ الی ۱۰ روز |
لاشه درسته گوسفند و بز | ۱۸- | صفر الی ۷ درجه | ۹۰-۹۵ | ۸۵-۹۵ | ۲۷۰ | ۳ روز |
گوشت گوسفند و بز قطعه شده | ۱۸- | صفر الی ۴ درجه | ۹۰-۹۵ | ۸۵-۹۵ | ۲۷۰ | ۵ الی ۷ روز |
لاشه درسته مرغان خانگی | ۱۸- | صفر الی ۴ درجه | ۸۵-۹۰ | ۸۵-۹۰ | ۳۶۰ | ۲ الی ۷ روز |
گوشت مرغ قطعه شده | ۱۸- | صفر الی ۴ درجه | ۸۵-۹۰ | ۸۵-۹۰ | ۲۷۰ | ۳ روز |
سرد خانه گوشت به چه صورت دسته بندی می شود؟
به دو بخش سردخانه بالای صفر و سردخانه زیرصفر، از نظر دمای برودت تولیدی تقسیمبندی می شود.
اگر بخواهیم که گوشت قرمز برای مدت زمان طولانی تری نگهداری کنیم از سردخانه گوشت قرمز بالای صفر نمی توانیم استفاده کنیم بلکه بایستی از سردخانه زیر صفر استفاده کنیم اما اگه مدت زمان کوتاه تری را برای نگهداری گوشت قرمز مورد نظر قرار دهیم می توانیم از سردخانه گوشت بالای صفر استفاده نماییم.
گوشت قرمز به دو صورت سرد شده و منجمد قابل نگه داری است.
در زمان منجمد کردن گوشت باید دقت نمود که فرایند سردسازی باید به صورت سریع و به موقع انجام بگیرد.
چگونگی گارانتی محصولات برودتی؟
تمامی محصولات دارای ۱۸ ماه گارانتی و ۵ سال خدمات پس از فروش می باشد که با بهترین کیفیت و کمترین قیمت در اختیار شما قرار میگیرد.
چگونه می توان محصول خود را تحویل گرفت؟
شما مشتریان عزیز می توانید با مراجعه به سایت صنایع برودتی اونیور با شماره هایی که روی سایت درج شده است تماس بگیرید و با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید و همچنین شما می توانید به طور حضوری و غیرحضوری سفارش خود را ثبت کنید و خرید خود را انجام دهید.